ELKÉSZÜLT!

Régi tervünket sikerült megvalósítani az "Agroturisztikai élményközpont megvalósítása Zalaszentlászlón társadalmi vállalkozások ösztönzése" c. pályázat segítségével. A 95% támogatással megvalósult fejlesztés eredményeként kialakult szálláshely és kapcsolódó szolgáltatások különleges élményt nyújtanak az idelátogatóknak és egyúttal munkalehetőséget is biztosítanak a működtetésben dolgozók számára. A fejlesztés során 5 hátrányos helyzetű munkavállalónak tudtunk munkát biztosítani. 

A szálláshelyen a pályázat segítségével négy színvonalas, fürdőszobával ellátott szoba és egy konyhával, mosdóval rendelkező közösségi tér lett kialakítva, összesen 10 ~ 16 fő számára. A kialakított tematikus programok színvonalas időtöltést nyújtanak akár az idelátogató, akár az itt megszálló vendégek számára. Felnőttek és gyerekek egyaránt megtalálják a számukra érdekes és izgalmas programot.

A bevezető időszakban volt már olimpiai válogatott vendégünk, biokertész család, és a legmesszebbről, Togóból érkező látogatónk is. Megjelentünk a Kossuth rádió Hajnal-Táj műsorában is valamint számos írott és elektronikus médiában.

Eddigi látogatóink mindannyian elismerően nyilatkoztak mind a helyről, mind a felkínált programlehetőségekről.

A Projekt azonosító száma: 5.1.3-16-2017-00204

A projekt befejezésének dátuma: 2019.11.30.

 

A Gyógynövénylak egy 14 hektáros ökológiai gazdaság közepén található szálláshely, a Zala termálvölgyében.

WAZE / GoogleMaps navigáció: Gyógynövények Völgye

Cím: 8788 Zalaszentlászló, Vörösmajor 0154.

E-mail: szallas@gyogynovenyekvolgye.hu

KÉRDÉSE VAN? HASZNÁLJA A CHAT GOMBOT  VAGY HÍVJON BÁTRAN:

+36-30-9526-024

infoblokk_kedv_final_RGB_ESZA-01.png

© 2019-2020 Gyógynövénylak - Gyógynövények Völgye

  • Facebook Basic Black