top of page

A SZÁLLÁS

A Gyógynövénylak egy 14 hektáros biogazdaság, a Gyógynövények Völgye közepén található szálláshely Zalaszentlászló szélén. Négy, saját fürdőszobás, barátságos szoba várja a pihenni vágyókat. Konyhával is rendelkező, hangulatos közös helyiség adhat helyet kisebb csoportoknak.

  • Valamennyi szoba kertre néz

  • Madárcsicsergésre ébredhet

  • A területen gyakran láthatók őzek, szarvasok

  • A háziállatok szelídek, felügyelettel simogathatók

  • Részt vehet kreatív foglalkozásainkon

  • Árnyas Játékliget a kisebbeknek

  • 20 fős közösségi helyiség konyhával

Csenge&Baba_virágok_edited.jpg
A KERT
 

A 14 hektáros 'kert' rengeteg izgalmas felfedezést kínál egész évben. A tavaszi virágzás elbódító illata, nyáron veteményes kertben megbújó finomságok, a herbáriumban virágzó levendula, melyből helyben nyerjük ki az értékes illóolajat. Az őszi gyümölcsöket kis üzemünkben dolgozzuk fel egész télen fogyasztható vitamin forrásokká. 

Ádám_traktorozik.JPG
AKTÍV PIHENÉS

A Gyógynövények Völgye számtalan lehetőséget kínál az aktív kikapcsolódásra. Szívesen látjuk, ha részt venne az állataink gondozásában, a kertészkedésben és a gazdaság egyéb, Önt érdeklő tevékenységeiben.

Szezonális munkáink (pl. levendula lepárlás, gyümölcslé készítés, aszalás)  éppúgy érdekesek lehetnek az Ön számára, mint  alkalmi programjaink (pl. gyógynövény ismereti, natúr kence készítő, kézműves foglalkozásaink).

 

A közelünkben három híres termálfürdő (Hévíz, Kehidakustány, Zalaszetngrót) is található a kirándulásra csábító zalai dombok, szőlőhegyek között. 

karámok_felhőkkel.JPG
A VIDÉKI NYUGALOM
 

Az ide látogató azt érzi, hogy kikerült a nyüzsgő mókuskerékből, és hirtelen csendes szemlélővé válik ott, ahol a dolgok egymásutánja a természet rendjéhez igazodik. Itt növény, állat és ember mind jól megfér egymással.

bottom of page