top of page

LÉPJEN KAPCSOLATBA VELÜNK!

A Gyógynövénynek Völgye kis csapata minden egyes látogatóra kiemelt figyelemmel készül. Szép tiszta-e a szoba és a fürdő, minden a helyén van-e a társalgóban? Mi, itt élők és dolgozók, mindig különleges alkalomnak éljük meg, amikor vendégek érkeznek hozzánk. Már napokkal előtte találgatjuk, hogy honnan jönnek, mi hozta őket hozzánk. Zsuzsa gondolata, hogy a Gyógynövénylak kiválasztja a vendégeit, beigazolódni látszik. Látogatóink döntő többsége fogékony a természeti szépségekre, az egészséges környezetre, az ökológiai gazdálkodásra.  Legtöbben még idegenként érkeznek, de általában jó ismerősként távoznak.

A Gyógynövénylak 2018-ban nyílt meg, a Gyógynövények Völgye Szociális Szövetkezet üzemeltetésében. Lelkes, összetartó kis közösségünk egész évben változatos programokat szervez, néhány órás foglalkozásoktól az 1 hetes táborokig, melyek a FB oldalunkon követhetők. Alapító tagjai vagyunk a Zala Termálvölgye Nyitott Porta hálózatnak, ami a kistérségünkben egy helyi termelői, minőségi összefogás. Segítjük, ajánljuk egymást, közös programokat szervezünk, egyszóval próbáljuk élhetővé és élvezetessé tenni itt az életet a Zala Termálvölgyében. 

Szeretnénk, ha újra és újra visszatérnének hozzánk vendégeink, és olyan otthon éreznék magukat itt a Gyógynövények Völgyében, mint ahogy mi.

/

 

Írjon nekünk a szallas@gyogynovenyekvolgye.hu címre vagy egyszerűen töltse ki az alábbi adatlapot, hogy mielőbb felvehessük Önnel a kapcsolatot:

Köszönjük levelét!

Várjuk szeretettel!
A Gyógynövénylak megálmodói...
Zszsi&Én_zenés_beszélgetés_edited.jpg

Péter és Zsuzsa

bottom of page