LÉPJEN KAPCSOLATBA VELÜNK!

A Gyógynövénynek Völgye kis csapata minden egyes látogatóra kiemelt figyelemmel készül. Szép tiszta-e a szoba ás a fürdő, minden a helyén van-e a társalgóban? Mi, itt élők és dolgozók, mindig különleges alkalomnak éljük meg, amikor vendégek érkeznek hozzánk. Már napokkal előtte találgatjuk, hogy honnan jönnek, mi hozta őket hozzánk. Zsuzsa gondolata, hogy a Gyógynövénylak kiválasztja a vendégeit, beigazolódni látszik. Látogatóink döntő többsége fogékony a természeti szépségekre, az egészséges környezetre, az ökológiai gazdálkodásra.  Legtöbben még idegenként érkeznek, de általában jó ismerősként távoznak.

A Gyógynövénylak 2018-ban nyílt meg, a Gyógynövények Völgye Szociális Szövetkezet üzemeltetésében. Lelkes, összetartó kis közösségünk egész évben változatos programokat szervez, néhány órás foglalkozásoktól az 1 hetes táborokig, melyek a FB oldalunkon követhetők. Alapító tagjai vagyunk a Zala Termálvölgye Nyitott Porta hálózatnak, ami a kistérségünkben egy helyi termelői, minőségi összefogás. Segítjük, ajánljuk egymást, közös programokat szervezünk, egyszóval próbáljuk élhetővé és élvezetessé tenni itt az életet a Zala Termálvölgyében. 

Szeretnénk, ha újra és újra visszatérnének hozzánk vendégeink, és olyan otthon éreznék magukat itt a Gyógynövények Völgyében, mint ahogy mi.

/

 

Írjon nekünk a szallas@gyogynovenyekvolgye.hu címre vagy egyszerűen töltse ki az alábbi adatlapot, hogy mielőbb felvehessük Önnel a kapcsolatot:

Várjuk szeretettel!
A Gyógynövénylak megálmodói...

Péter és Zsuzsa

A Gyógynövénylak egy 14 hektáros ökológiai gazdaság közepén található szálláshely, a Zala termálvölgyében.

WAZE / GoogleMaps navigáció: Gyógynövények Völgye

Cím: 8788 Zalaszentlászló, Vörösmajor 0154.

E-mail: szallas@gyogynovenyekvolgye.hu

KÉRDÉSE VAN? HASZNÁLJA A CHAT GOMBOT  VAGY HÍVJON BÁTRAN:

+36-30-9526-024

infoblokk_kedv_final_RGB_ESZA-01.png

© 2019-2020 Gyógynövénylak - Gyógynövények Völgye

  • Facebook Basic Black