top of page
platan_terem4.JPG
GINPO_5-1-7_tábla.jpg
eloteto_csoporttal_2_edited.jpg
ELKÉSZÜLT!

Vendégházunk elindítása sikeres döntésnek bizonyult. A vendégeinktől rengeteg pozitív visszajelzést kaptunk. Ezek alapján felismertük, hogy visszatérő vendégeinknek folyamatosan minél egyedibb élményeket kellene biztosítanunk. Az 'Élménypontok fejlesztése a Gyógynövények Völgyében' c. pályázatunk keretében sikerült többek között kidolgozni 17 féle kreatív foglalkozás ajánlatot a legkülönbözőbb érdeklődési köröknek az évszakos szezonalitást is figyelembe véve. A pályázat segítségével megteremtettük az ehhez szükséges infrastruktúrát is. A fejlesztés során 3  hátrányos helyzetű munkavállalónak is tudtunk munkát biztosítani. A www.gyogynovenylak.hu honlapunk pedig már angol nyelven is elérhető lett.

A területen, a pályázat segítségével egy színvonalas, két mosdóval is rendelkező multifunkciós termet sikerült kialakítani a régi istállóépület egy részének átalakításával. Aktív foglalkozásnak (pl. jógának) használt teremként min. 25 főt, ültetett konferencia esetén akár 45 főt is ki tud szolgálni az új, 'Platán' névre keresztelt terem. A szezonalitás széthúzásához szekcionált elektromos padlófűtést építettünk be, melyet már az első jóga csoport is kihasznált. Az épület előtt egy előtetővel védett, térkővel borított esőmentes kültéri helyszín is megvalósult a kültéri rendezvények, események számára. 

A programok meghirdetése, bevezetése a járványos időszakkal volt nehezítve, de így is sikerült számos szakmai, sport illetve konferencia programot megvalósítani. Ez idő alatt írtak rólunk a Szőlészet Borászat című magazinban valamint számos írott és elektronikus médiában. A korlátozások feloldásával sikerült két helyi rendezvényt is megvalósítanunk - egy 'Lila illatvarázs' elnevezésű levendula lepárló napot és egy Gyógynövény Napot -, ahol bemutathattuk tevékenységeinket az érdeklődőknek. Ezen kívül a 'Gyógynövényfürkésző' programunkkal részt vállaltunk a helyi 'Nyitott Porták éjszakája' című programsorozatban is.

A Projekt azonosító száma: 5.1.7-17-2019-00278

A projekt befejezésének dátuma: 2021.07.30.

A támogatás intenzitása: 97,53%

 

bottom of page